036-5356677 info@wuxing-almere.nl

REFERENTIES WU XING PRAKTIJK CHINESE GENEESKUNDE

Referenties Tai Chi Tao / Qi Gong

“De eerste keer dat ik een tai chi tao les bijwoonde is inmiddels al weer 8 jaar geleden. Ik was meteen verkocht. Dat éën uur volledige ontspanning zoveel effect kon hebben, ik voelde de energie stromen en zag het verschil tussen het begin en einde van de les ook bij de andere cursisten. Tai chi tao biedt mij de mogelijkheid om mijn hoofd helemaal “uit ”te zetten, wat een verademing en elke les weer anders. Sinds dat moment volg ik zoveel mogelijk lessen en workshops ( ook de Qigong). Hoogtepunt van het jaar is het tai chi weekend en dit jaar de vakantie week met tai chi in Toscane. Buiten tai chi met zicht op bomen/hei of zee geeft weer een hele nieuwe dimensie. Door de intensieve lessen is het mogelijk de energie nog dieper te voelen.Margje heeft een rustige en afwisselende manier van lesgeven. Omdat ze zich continue verder ontwikkelt verwacht ik niet dat ik op korte termijn uitgekeken ben op het aanbod. Ik kan het iedereen aanraden.  Linda Janszen

“Ik wil je nog bedanken voor de les van vorige week. Je vroeg of er nog speciale wensen waren  en die week had ik behoorlijk last van mijn rug, dus vroeg ik je daar aandacht aan te besteden.Ik kwam zonder pijn weer naar buiten en nu een week later voel ik nog steeds die akelige pijn niet! Ik raad iedereen aan om aan de tai chi lessen te beginnen ,het helpt echt voor allerlei pijnen en onrust! Je wordt er sterker van!!! groet, Marijke Korenstra´’

“Een jaar of 3 geleden wilde ik eens kijken of Tai Chi iets voor mij zou zijn. Inmiddels ben ik dus 3 jaar verder en heb geen moment spijt gehad. Tai Chi geeft mij rust, het maakt mij hoofd leeg en ik voel me echt helemaal ontspannen als ik van de les vandaan kom. Ik kan door Tai Chi mij veel beter concentreren op een lastige klus in mijn dagelijkse werk op kantoor en dat is gewoon heerlijk. Ik voel me hierdoor zekerder van mezelf en meer één. Een aanrader dus.  Carmen”.

“Geweldig zoals mijn lichaam en geest hebben gereageerd op de Tai Chi les van gistermorgen: ik voelde me heerlijk ontspannen, bijna lui, en mijn onderrug heeft de hele dag, avond en nacht geen pijn gedaan! En dát terwijl ik al 1,5 jaar met pijn rondloop. Het voelt nu wat stijfjes, maar ik ben al heel blij met die pijnloze periode. Geeske”.

“Ik ben iemand met fibromyalgie, vaak hoofdpijn en een spastische darm. Voor mij is tai chi een manier om me goed te voelen en mijn wekelijks te ontspanning.   Renate”.

 “Ik zit al jaren op de tai chi bij Margje. Toen mijn dochter overleed zorgden de tai chi lessen dat ik dit verwerken kon en weer rust en vrede en plezier in mijn leven kan voelen.  Carla”.

” Omdat Margje ook Tai Chi geeft, en dit heel goed aansluit op de behandelingen die ik bij haar krijg, heb ik mij hiervoor opgegeven, dat doe ik dus nu vanaf 2007, het is ontspannend, inspannend en soms vermoeiend, het zijn oefeningen waarbij  je echt het goed gevoel krijgt dat je jezelf goed verzorgd, van binnen en van buiten. En na een avond les slaap je als een blok.  Vera”.

Referenties Praktijk Chinese Geneeswijze

“Ik bij bij Margje gekomen via een kennis. In die tijd kon ik niet langer dan een aantal minuten achter elkaar staan ivm pijn in mijn benen. Trap lopen was ook een crime vanwege pijn in de heupen en moest mezelf omhoog trekken en heel voorzichtig naar beneden lopen. Achterom kijken werkte ook niet, kon niet ver kijken en het deed pijn.
Margje legde uit dat de Chinese  geneeswijze het hele lichaam behandelt omdat alles met elkaar in verbinding staat. Ook zei ze dat een behandeling niet altijd pijnloos kon zijn, want met aaien kan ze niets bereiken.
Na de eerste keer kon ik mijn hoofd weer goed draaien zonder pijn na 4 of 5 behandelingen kon ik de trap weer fatsoenlijk op en af lopen en kan weer langer gewoon stil staan. In het begin kan een behandeling zeer doen en soms een paar dagen last houden , maar meestal sta je herboren op van de behandeltafel en een geweldig ontspannen gevoel in je hele lichaam.
Ik ben dankbaar dat ik Bij Margje ben terecht gekomen. Marion Reuling´

“Het is nu 7 jaar terug dat ik bij Margje  “op de tafel” kwam voor een behandeling, ik voelde me niet lekker in het algemeen en had het heel vaak in mijn rug. Na een aantal manuele behandelingen en de positieve nuchtere gesprekken begon ik weer lekker in mijn vel te zitten, dit gevoel wilde ik heel graag vasthouden. Als ik ergens last van heb, dan bel ik eerst Margje, de ene keer doet zij een manuele behandeling, de andere keer met acupunctuur, of een combinatie, net wat mijn lichaam nodig heeft. Ze kent mij inmiddels, dus de diagnose is gauw gesteld, voor “onderhoud” is zij voor mij de eerste behandelaar, maar als het nodig is adviseert zij ook om het hogerop te zoeken, bijv. naar een specialist. Ik hoop dat Margje dit nog heel lang blijft doen, want haar behandelingen geven mij altijd weer een positieve boost. Vera Muis, een heel tevreden cliënt”

“Ik heb de ziekte van Parkinson en ben via mijn vrouw bij Margje gekomen. Door het trillen verstijven mijn spieren en ben ik doodmoe. Ik krijg een Chinese massage en ook acupunctuur. Na afloop voel ik  mij lichamelijk  en geestelijk ontspannen. Ik kom om de twee weken, de eerste week na de behandeling is het trillen veel minder en in de tweede week wordt het langzaamaan weer erger. Ik blijf dus nog regelmatig komen. Rene ´

“Toen ik bij Margje kwam had ik een burn out. Ik werk in het onderwijs en het ging niet meer, concentratie problemen, doodmoe, hartkloppingen, etc. Tijdens de behandelingen kwamen er allerlei emoties los en daar hadden we dan een gesprek over. Het was apart te merken dat Margje mijn lichaam kon lezen en doordat ze vragen stelde werden zaken duidelijk, bv. hoe ik omga met spanningen, met “nee”zeggen. De behandeling werkte heel goed op mijn emotioneel functioneren. Ik voel me zoveel beter nu en kan het leven weer aan. Sophie.

“Ik ben vroeger veel gepest en had hier nog dagelijks last van. Contacten met collega’s lopen moeizaam. Nadat ik voor spanningshoofdpijnen bij Margje ben gekomen heeft ze een acupunctuur trajekt opgestart waarbij ze emotionele blokkades ging opruimen. Nu aan het eind van de behandelingen ben ik een ander mens. Hoofdpijn heb ik bijna niet meer. Ik kan het iedereen aanraden. Nathasja

Referenties Stoelbehandelingen

” Als kapster heb ik regelmatig last van mijn nek en schouders en daardoor hoofdpijn. Een korte stoelbehandeling van Margje en ik voel me weer beter. Hoofdpijn weg. Anna”.

Lees het Wu Xing Almere artikel uit FOR YOU MAGAZINE juli/aug 2017 link

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 036-5356677

Wu Xing Praktijk Chinese Geneeswijze | Tai Chi Tao / Qi Gong | Kakistraat 14 | 1339 GG Almere