036-5356677 info@wuxing-almere.nl

TARIEVEN

Tarieven

Praktijk Chinese Geneeskunde | Tai Chi Tao/ Qigong lessen en stoelbehandelingen

Een consult van 1 uur kost € 70,00.
Een behandeling van 30 minuten kost €40,00.
Per pin betalen. De nota wordt gemaild of uitgeprint.

Tai Chi Tao Lessen
De lessen worden in blokken van 15 tot 17 keer gegeven. Een dag les kost €8 en een avondles €10, men betaald de resterende lessen in een keer vooraf . Een cursus van 15 dag lessen kost dus € 120 en een cursus avondlessen kost €150. Men ontvangt per mail een nota en die kan op de les per pin betaald worden.

Voor bedrijven: Qi Gong Tuina stoel behandeling op locatie
De duur van de behandeling is 30 min. per persoon. Praktijk Wuxing Almere rekent € 40,00 per half uur met een minimum van 2 uur indien de behandeling op een n.o.t.k. locatie plaatsvind. De medewerker ontvangt een nota, die bij de ziektekostenverzekering ingediend kan worden, en kan per pin betalen.
Er worden geen reiskosten in rekening gebracht indien de locatie in Almere (Stad-Poort-Haven-Buiten) is. Buiten dit gebied rekenen wij € 0,45 per km, berekend vanaf ons praktijk adres. Deze reiskosten worden aan het bedrijf/ de instelling berekend.
In overleg zijn andere constructies mogelijk.

Tai chi tao/Qigong les voor groepen
Op aanvraag kan er invulling gegeven worden op personeelsuitjes, bedrijfstrainingen, familie bijeenkomsten, etc. de prijs is afhankelijk van de groepsgrootte.

Privé les Tai chi tao
Er is de mogelijkheid om een prive les te nemen. Deze zal plaats vinden in de Praktijk. Kosten € 55

Vergoeding verzekering

Mijn praktijk is aan gesloten bij ZHONG, de Nederlandse Vereniging van Chinese Geneeskunde en wordt door bijna alle ziektekostenverzekeringen (deels) vergoed. Voor de meeste verzekeringen geldt een vergoeding van €40. Men krijgt een officiële nota gemaild, die bij de ziektekostenverzekering ingediend kan worden. De rekening dient contant of per pin betaald te worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 036-5356677

Wu Xing Praktijk Chinese Geneeswijze | Tai Chi Tao / Qi Gong | Kakistraat 14 | 1339 GG Almere